B-ploeg Man Utd is sterk

Yves Dekoning

Manchester United heeft Crewe Alexandra vlot opzij gezet in de Carling Cup. In de basis bij de Mancunians stonden elf andere spelers dan in de wedstrijd tegen Arsenal. Toch werd het 0-3 voor United.

Na tien minuten zette Alan Smith United op de goede weg. Nadat een schot van Darren Fletcher tegen de dwarsligger knalde, kon Louis Saha de bal naar Smith passen. De blonde aanvaller werkte koel af. Ook thuisploeg Crewe had kansen, maar het waren de bezoekers die opnieuw scoorden. Na 57 minuten verdubbelde Liam Miller op aangeven van David Bellion de voorsprong. Twee minuten later bezegelde een eigengoal van Stephen Foster het lot van Crewe helemaal. De "tweede ploeg" van Manchester United leek heel sterk en won dan ook vlot met 0-3.

Crewe: Williams, Otsemobor, Billy Jones (Walker 85), Foster, Tonkin, Lunt, Sorvel (Rivers 63), Cochrane, Vaughan, Ashton, Steve Jones (White 68).

Man Utd: Howard, Richardson, Brown, O'Shea (Gerard Pique 67), Djemba-Djemba, Miller, Fletcher (Eagles 78), Kleberson, Bellion (Ebanks-Blake 85), Smith, Saha.