Tihinen wil leiding geven

Tihinen wil leiding geven
Foto: © SC

Anderlecht-verdediger Hannu Tihinen hoopt dat hij Anderlecht wat kan bijbrengen in de topper tegen Club Brugge. De 28-jarige verdediger was een hele tijd buiten strijd met een vervelende voetblessure. Hij miste voor wedstrijdritme om mee te kunnen doen bij het eerste van Anderlecht. Hij liet weten dat hij al enkele keren een halve wedstrijden met het tweede van de Brusselse club had afgwerkt.

Hij liet verstaan dat hij klaar is voor de topper tegen Brugge, verder liet hij uitschijnen dat de honger om weer te voetballen ben hem zeer groot is. Hij kan er voorlopig nog steeds niet bij waarom zoveel over hem wordt gesproken. Hij liet verstaan dat hij simpel speelt, hij kan naar zijn eigen mening niet zo heel veel veranderen bij de huidige landskampioen.

Ook Tihinen zag dat men achterin bij Anderlecht enkele steken liet vallen, verder liet hij verstaan dat hij wil dat deze fouten er snel zullen uitgaan. Hij hoopt dan ook een klein beetje, de leiding te kunnen geven in de verdediging bij de Brusselse club


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties