Klukowski dichtbij Brugge, ook Ishiaku in beeld

Klukowski dichtbij Brugge, ook Ishiaku in beeld
Foto: © SC

Volgens HBVL zit Club Brugge reeds in ver gevorderde onderhandelingen met La Louvière-speler Michael Klukowski. Ook Manaseh Ishiaku zou dichtbij een overgang naar Blauw-Zwart staan.

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe linksachter voor volgend seizoen aangezien Peter Van Der Heyden naar Wolfsburg vertrekt. Klukowski moet de opvolger worden van de Belg. De Pool tekende eerder deze maand bijna een contract bij Genk, dit ging in extremis niet door. Genk was bereid 500.000 euro te betalen voor de linksachter, wellicht moet Club dus hetzelfde bedrag betalen. De speler zou wel pas op het einde van het seizoen naar Brugge verhuizen.

Ook Manaseh Ishiaku staat dicht bij een overgang naar Club Brugge. De sterke Nigeriaanse aanvaller kan rekenen op de interesse van verschillende clubs waaronder AZ en Feyenoord. Ishiaku is op het einde van het seizoen einde contract en kan dus transfervrij vertrekken. Club zou de aanvaller echter al in de winterstop willen overnemen omdat Balaban geblesseerd is en Club schaars zit in de aanvallers. Beide clubs kwamen echter nog niet tot een akkoord.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties