Anderlecht – Club Brugge: De reacties

Van Houtte Manuel
| 0 reacties
Anderlecht – Club Brugge: De reacties
Foto: © SC

 

Sebastian Hermans: “Dit is een droom die uitgekomen is!”
Volgens Hermans is het een droom die uitgekomen is, dat zegt de jonge middenvelder op Sporza Radio. Zo mogen starten tegen Anderlecht, en dan nog in zo’n sfeer en dan nog eens scoren. In de beker is hij drie keer ingevallen en in de competitie maar één keer. Hij vindt dat weinig maar ook normaal bij een topclub als Club Brugge. Zeker en vast staat dat hij er nog zal van genieten, en het is hem ook gegund.


Timmy Simons: “We hebben verdiend gewonnen”
Volgens Simons heeft Club Brugge verdiend gewonnen. Op Kanaaltwee bevestigde hij dat de jongeren het prima deden op het middenveld. Halfweg de match vielen ze wat terug, maar volgens Simons is dat heel normaal als je heel wat matchritme mist. Hij zegt nog dat de kerstvakantie sowieso mooi geweest zou zijn, maar deze overwinning maakt het nog mooier.


Trond Sollied: “Ik was verrast”
Op Kanaaltwee zei Sollied dat hij verrast was dat beide teams nog zo goed waren op het einde van het jaar. Hij zei ook dat Club Brugge net als Anderlecht kansen kreeg maar dat alleen Club Brugge ze gegrepen heeft. Trond Sollied wou winnen dus zette hij de jeugd. Hij was blij dat die supergemotiveerd waren en wist wel dat dan zou effect hebben op de andere spelers.


Hans Cornelis: “Mooi, die derde Supercup op rij”
Hans Cornelis vertelde aan Sporza Radio dat het mooi was, die derde Supercup op rij. Volgens hem staat het mooi op zijn palmares. Hij legde ook uit waarom de jongeren zo gretig waren. Volgens hem wilden iets bewijzen en hebben sommige zich zozeer gegeven, dat ze op het einde met krampen sukkelden. Zijn volgend doelwit is de landstitel grijpen. Dat zou heel mooi zijn. Als afscheid.


Hugo Broos: “De terugronde zal spannend worden”
Anderlecht-trainer Hugo broos tilde niet erg waar aan de nederlaag van vandaag. Hij gaf toe dat Club Brugge beter was en ze hebben dan ook verdiend gewonnen. Het was een echte match en we wilden allebei winnen zei Broos. In de eerste 20 minuten hadden wij toch de beste kansen wees hij aan. Maar dan komt Club Brugge met een gelukje op voorsprong en dan konden zij het spel controleren en dan op de counter rekenen. Hij wou wel nog kwijt dat hun twee doelpunten mooi uitgespeeld hebben.
Op de vraag of dit een tik is zegt broos van niet, helemaal niet zelfs. Hij toonde aan dat ze twee weken geleden bewezen hebben dat we dit Club Brugge aankunnen. Hugo Broos beloofde ook dat het een erg spannende terugronde wordt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties