Benitez' ultimatum over Morientes

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez' ultimatum over Morientes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het geduld van Rafael Benitez raakt langzaam op. De manager van Liverpool probeert al enkele weken om Fernando Morientes los te weken bij Real Madrid, maar er viel vooralsnog geen akkoord uit de bus. 

Voor Benitez moet de transfer binnen drie of vier dagen in kannen en kruiken zijn. Als Morientes na dit weekend geen Liverpudlian is, dan zoekt de Spaanse manager een andere aanvaller. Het zag er een tijdje naar uit dat de 28-jarige goalgetter naar Liverpool zou trekken, maar de komst van Wanderlei Luxemburgo strooide roet in het eten. De nieuwe trainer van Real Madrid wil de 28-jarige Spaanse international niet laten gaan. 

Over Nicolas Anelka (Manchester City) en Andrew Johnson (Crystal Palace) wou Benitez alleen kwijt dat het goede spelers zijn. Verder liet hij nog weten dat hij in de eerste plaats versterkingen zoekt in Engeland. Als de Engelse spelers te duur zijn, of niet mogen vertrekken, dan moet hij zijn heil zoeken in het buitenland. Voor de Spanjaard is het logisch dat hij dan eerst in Spanje gaat zoeken. Hij kent het Spaanse voetbal als zijn broekzak.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties