Liverpool geeft Watford nog een kans

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool geeft Watford nog een kans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de halve finale van de Carling Cup ontving Liverpool Watford. De thuisploeg won met 1-0, maar de nipte nederlaag betekent dat Watford nog alle kans heeft om in de terugmatch op eigen veld voorbij Liverpool te gaan. 

In tegenstelling tot vorige wedstrijden in de League Cup traden de Reds nu wel op volle sterkte aan. Het was dan ook te zien aan het spelniveau, dat bedroevend laag was. Gelukkig voor de thuisploeg scoorde Steven Gerrard vlak na rust de enige goal van de match. Het zag er nooit naar uit dat Liverpool zich op Anfield Road al zou kunnen verzekeren van een ticket voor de finale. Watford had via Hameur Bouazza zelfs de beste kansen, maar kon die niet verzilveren. De Reds probeerden wel voor druk te zorgen, maar hadden moeite om de kopbalsterke Heidar Helguson te bedwingen. Uiteindelijk kwamen ze goed weg met een gevleide overwinning (1-0).


Liverpool: Dudek, Finnan, Carragher, Traore, Riise, Nunez, Gerrard, Hamann (Biscan 71), Luis Garcia, Mellor (Baros 53), Sinama Pongolle (Warnock 78).

Watford: Jones, Chambers, Cox, Demerit, Darlington, Devlin, Gunnarsson, Ardley (Blizzard 81), Mahon, Bouazza, Helguson.

Toeschouwers: 35,739.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties