De Condé is een Kanarie

Yves Dekoning
| 0 reacties
De Condé is een Kanarie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk. Dimitri De Condé verkast van Racing Genk naar Sint Truiden. De 30-jarige creatieve middenvelder kon ook naar Brussels, Oostende en Bergen, maar bereikte laat in de avond een akkoord met STVV. 

De Condé was vorig seizoen bij Heusden-Zolder nog één van de smaakmakers in de Belgische competitie. Bij KRC Genk wou het echter niet altijd vlotten, en onlangs kreeg hij te horen dat hij mocht uitkijken naar een andere ploeg. Lang heeft de zoektocht niet geduurd, en ver hoeft hij niet te verhuizen. 

Met STVV is de Hasselaar al aan zijn vierde Limburgse ploeg toe. Hij begon zijn carrière veelbelovend bij SK Lommel. Daarna trok hij naar Standard, om vervolgens via Charleroi en Aalst terug in Limburg te belanden. Na een topjaar bij Heusden-Zolder volgde een vet contract bij Genk, en nu dus STVV.

Na Jari Niemi is Dimitri De Condé de tweede relatief grote naam die de Kanaries deze winter naar zich toetrekken. Hij moet met zijn flitsen voor meer aanvallend vermogen zorgen op Staaien. Tegen Anderlecht is hij nog niet speelgerechtigd, maar volgende week mag hij zijn kunsten tonen tegen Moeskroen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties