Mourinho wil Hollywood Beckham niet

Yves Dekoning
| 0 reacties
Mourinho wil Hollywood Beckham niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jose Mourinho liet zich weer een opmerkelijke uitspraak ontvallen. Vorige week vertelde David Beckham dat hij nooit naar Chelsea zou gaan. Als hij ooit terug naar Engeland moest keren, was het naar ex-club Manchester United. 

Het ziet er naar uit dat Beckham ook niet welkom is in Chelsea. Manager Jose Mourinho liet weten dat hij de "Hollywood ster" nooit in zijn team zou willen. Hij wil geen "Galacticos" van Real Madrid. De Portugees wil alleen jonge spelers die gretig zijn, geen vadsige sterren die al teveel verdiend hebben in het voetbalcarrière. 

Mourinho twijfelt niet aan hun mogelijkheden, maar wel aan hun levensstijl. De 29-jarige David Beckham haalde al meer de roddelpers dan de sportpers. Het maakt hun prestaties wisselvallig. De politiek van Mourinho lijkt vruchten af te werken. Met FC Porto won hij de Champions League en hij lijkt met Chelsea op weg te zijn naar de titel in de Premier League. De Portugese manager eindigde met een laatste sneer naar Beckham: "Ik heb één dure auto, maar geen behoefte om er tien in mijn garage te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties