Lierse onderuit tegen Charleroi

Ronny anthonis
| 0 reacties
Lierse onderuit tegen Charleroi
Foto: © SC

Het zal moeilijk worden voor Lierse om de 3-1-nederlaag nog goed te maken in de terugwedstrijd. Lierse mag dan wel thuis gaan aantreden maar moet al twee doelpunten gaan goedmaken. Niet ondoenbaar natuurlijk want gelukkig voor Lierse kon het toch tegenscoren op het veld van Charleroi.

Na een afwachtend wedstrijdbegin nam Charleroi toch het heft in handen. Lierse kon het spel alleen maar ondergaan en werd bij momenten stevig weggedrukt. Echte kansen kreeg Charleroi echter niet, het bleef bij een schot van Brogno dat net naast ging en een paar halve kansen. Ook aan de overkant kwamen de kansen er niet echt uit, Lierse loerde vooral op de counter. Het slot van de eerste helft leek volledig stil te vallen tot plots Solari kon scoren op voorzet van Jimmy Smet. De wedstrijd herleefde even terug want na een hoekschop aan de overkant kon Kraouche in de blessuretijd van de eerste helft toch nog tegenscoren met een afstandsschot. Beide teams gingen met een gelijke stand de rust in, een uitslag waar vooral Lierse blij mee mocht zijn 

In de tweede helft werd het spel bitsiger gespeeld en dat resulteerde ook in kaarten. Zo kreeg De Roeck zijn tweede gele kaart aangesmeerd na een trekfout, twintig minuten voor tijd. Vijf minuten later kwam Charleroi op voorsprong, via een gelukje kon Akgul de bal onder Van der Straeten binnenwerken. Lierse wou zich echter niet gewonnen geven maar na een tweede rode kaart en een bijhorende strafschop werd het zelfs nog 3-1 voor Charleroi. Wie anders dan Toni Brogno versierde een penalty (na eerst zelf handspel gepleegd te hebben?), in het tumult kreeg Fassotte nog direct rood na lang protest.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties