Antwerp gehavend naar Heusden-Zolder

Ward Bollen
| 0 reacties
Antwerp gehavend naar Heusden-Zolder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp heeft dan wel een nieuwe trainer, Regi Van Acker, de oudste club van het land trekt gehavend naar Limburg voor de topper tegen Beringen Heusden-Zolder, een onderonsje tussen twee ex-eersteklassers. Beide teams hopen dit seizoen terug te keren naar de hoogste afdeling.

Evens en Mitrovic zijn sowieso geschorst. Zij liepen in de wedstrijd met Tubize tegen hun derde gele kaart aan. Bovendien is aanvaller Di Gregorio gekwetst en hoogst twijfelachtig voor het duel met KBHZ. Langs de kant van Beringen Heusden-Zolder is er alleen maar positief nieuws te rapen. Iedereen is beschikbaar voor dit duel en dat is voor het eerst dit seizoen. Alleen voor Davy Cooreman komt het duel nog te vroeg, maar hij speelde dit seizoen dan ook nog geen minuut voor de West-Limburgers. 

BHZ verloor de laatste drie duels niet meer en begon vorige week uitstekend aan de derde periode met een knap 0-0 gelijkspel uit bij Verbroedering Geel. Voor de topper van zaterdagavond worden 4.000 fans verwacht in het Mijn-stadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties