Voorbeschouwing Anderlecht-Oostende

Bart Hermans
| 0 reacties
Voorbeschouwing Anderlecht-Oostende
Foto: © SC

Anderlecht ontvangt zaterdag de laatste in de stand KV Oostende. De hekkensluiter staat laatste met 12 punten uit 21 wedstrijden. Oostende scoorde slechts negentien keer en kreeg een hele resem doelpunten binnen. Anderlecht, voor het eerst onder leiding van de tandem Vercauteren – De Boeck, telt momenteel een achterstand van 14 punten op leider Club Brugge. Ze hebben nog wel twee wedstrijden te goed.
 
Oostende daarentegen won vorige week voor de tweede keer dit seizoen. Ze wonnen met een Arsenal-score van Bergen en naderen zo tot op twee punten van Brussel in de stand. Een hardwerkende Marco Nijs scoorde twintig minuten voor tijd de verdiende 1-0 terwijl Habran zijn netten schoon hield.
Sporting Anderlecht speelde weinig overtuigend gelijk op het veld van AA Gent en verliest zo twee zeer kostbare punten in de titelstrijd. Dit kostte trainer Hugo Broos zijn hoofd en Franky Vercauteren mag zich bewijzen tot het einde van het seizoen. Het hoofddoel is het bereiken van de voorrondes van de Champions League door 15 opeenvolgende keren te winnen.

Wat het wordt, zien we vanavond.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties