Jestrovic: "Vercauteren doet het prima"

Jestrovic: "Vercauteren doet het prima"
Foto: © SC

Nenand Jestrovic straalt weer van geluk.  Hij scoorde vrijdag tweemaal in de inhaalmatch tegen Bergen. Hij steekt het dan ook niet onder stoelen of banken dat hij blij is dat er een trainerswissel heeft plaatsgevonden in het Constant van den Stock-stadion.

De aanvaller deelt mee dat hij eindelijk voelt dat zijn werk gewaardeerd wordt: "Ik accepteer het nu zonder problemen als ik gewisseld wordt of als ik eens op de bank moet starten. Voor het eerst in mijn carrière als profvoetballer stormde ik na een doelpunt naar de trainer toe." 

"Ik weet ook dat het niet makkelijk is om zo'n grote ploeg als Anderlecht in goede banen te leiden, maar Vercauteren doet dat prima op dit moment. De ontevredenheid van de spelers is er op dit moment niet echt meer en we vormen dus weer een echte groep."

Hoewel Jestrogoal op dit moment niet te veel aan de toekomst probeert te denken, sluit hij een transfer naar een Engelse of Spaanse ploeg zeker niet uit.
"Als een Engelse of Spaanse ploeg met een aanbieding komt, zeg ik bij voorbaat nog geen neen. Mijn voetbalhart ligt op dit moment volledig bij Anderlecht en ik heb het volste vertrouwen in mijn manager dat hij samen met mij mijn toekomst zal uitstippelen. Ik probeer me op dit moment volledig te concentreren op de wedstrijd tegen Charleroi, die zeker moet gewonnen worden willen we Club Brugge nog inhalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties