Blijft Turnbull bij Standard?

Blijft Turnbull bij Standard?
Foto: © SC

Michael Turnbull staat in de interesse van het Australische Perth Glory. De doelman kreeg echter ook een nieuw voorstel van Standard om zijn contract met drie jaar te verlengen.

Turnbull kwam in de zomer over van de Marconi Stallions, maar speelde nog geen minuut mee in de eerste ploeg van de Rouches. De 24-jarige Australiër verlangt ernaar om terug onder de lat te mogen staan en verwelkomt dan ook de belangstelling van Perth Glory. 

Glory mag in mei deelnemen aan het kampioenschap om de Oceanische deelnemer voor het Wereldkampioenschap voor clubs in december aan te duiden. De club onderhandelt daarom met Standard om Turnbull over te nemen voor zijn contract ten einde komt (zomer 2005). Standard is daar echter niet zo voor te vinden en deed de doelman een voorstel voor een contractverlenging van drie jaar.

Turnbull zelf is er ook nog niet geheel uit. Hij zou dolgraag terug competitieve wedstrijden keepen en het lijkt er naar uit dat hij dat bij Perth kan doen. Meer bepaald ook omdat de andere doelman van Glory, de Serviër Milan Jovanic, problemen heeft met zijn visum. Anderzijds weet de doelman dat het in Europa is waar je naam en faam kan maken en niet Down Under. Al heeft hij er geen problemen mee om een jaartje in zijn vaderland te spelen en dan terug te keren naar Europa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties