Speeldag 28: Zulte Waregem ontvangt Eupen

Steven Bologne
| 0 reacties
Speeldag 28: Zulte Waregem ontvangt Eupen
Foto: © SC

Vanavond start speeldag 28 in tweede nationale met een duel tussen Union en Dessel Sport. De andere wedstrijden gaan door op zaterdag en zondag.

Competitiieleider Zulte Waregem krijgt zondagmiddag met de komst van Eupen in eigen huis een haalbare kaart. De leider won van haar twaalf thuiswedstrijd maar liefst tien wedstrijden. Eupen dat onderin de rangschikking staat zal het zondagmiddag moeilijk hebben. Leleu, Sergeant, Wostijn en Jacobs van Zulte Waregem hebben allen al 2 gele kaarten achter hun naam en moeten dus opletten.

De tweede in de stand Geel volgt met één wedstrijd minder gespeeld al op tien punten. Geel mag zaterdagavond in eigen huis Patro Maasmechelen partij geven. Maasmechelen staat twaalfde en lijkt ook niet meteen de ploeg te hebben om het Geel lastig te maken.

The Great Old krijgt zaterdagavond met Wezet een al even haalbare tegenstrever. De ploeg van regi Van Acker moet zaterdag bevestigen om de kloof met de top niet te vergroten. De oudste ploeg van't land maakt nog steeds kans op promotie en ze hopen daar op de Bosuil dat een van de toppers zich dit weekend verslikt.

Vrijdag, 20.30u:       
                
Union - Dessel 
 
Zaterdag, 20u:
 
Geel - Maasmechelen           (19.30u)  
Waasland - B-Heusden-Zolder
Deinze - Ronse  
Virton - Tubeke
Antwerp - Wezet 
 
Zondag, 15u:

Roeselare - Hamme
E.Aalst - Kortrijk
Zulte-Waregem - Eupen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties