Het sportieve heerst terug

Truyens Himke
| 0 reacties
Het sportieve heerst terug
Foto: © SC

Na een weekje van platte rust in de derde nationale A, staan dit weekend alle ploegen terug klaar om er volop tegen aan te gaan. De weergoden zijn ons beter gestemd en de velden zijn “bespeelbaar”, afwachten wat dit gaat geven.
 
Behalve wat extrasportieve nieuwsberichten was het dit weekend kalm in derde A, de rangschikking blijft onveranderd en van competitievervalsing is er geen sprake meer. Verbr. Denderhoutem gaat vrijuit en daar kunnen we alleen maar blij om zijn, het sportieve overwint nog eens. Boem Boem doet er nog eentje bij en Malinwa laat hier mee duidelijk merken ook volgend seizoen aan te treden als prof ploeg.
 
Maar nu terug naar het heden, vanavond staan er reeds enkele wedstrijden van de waarheid op het menu, Torhout ontvangt thuis de geelrode Maneblussers en Turnhout speelt tegen Verbroedering Denderhoutem. Verder is er nog RC Mechelen – FCN Sint Niklaas en Maldegem – TSV Lyra.
Zondag geen echte topwedstrijden te bespeuren, leider Cappellen neemt het op eigen veld op tegen hekkensluiter Evergem. Als overige duels zijn er nog Bornem – RC Waregem, Wevelgem – Denderleeuw en Sporting West – Wetteren.

Vandaag is zonder meer een belangrijke dag voor de top vijf, allen spelen ze een zes punten wedstrijd en dit weekend zou dan ook het verdere verloop van de competitie kunnen bepalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties