Hleb droomt van Milan

Hleb droomt van Milan
Foto: © SC

Aleksander Hleb steekt niet onder stoelen of banken dat hij op termijn naar een grotere club wil verhuizen. De Stuttgart-youngster liet in de Bundesliga al mooie dingen zien en trok daarmee de aandacht van enkele topclubs zoals AC Milan, AS Roma en Parma. Arsenal zou volgens zijn zaakwaarnemer, Niki Spilevski, al een bod uitgebracht hebben op de 23-jarige Wit-Russische international.
 
Hleb zelf zou het liefst van al naar Milan verkassen. Maar tegen Real Madrid, Barcelona of Arsenal zal de jonge aanvaller ook geen neen zeggen. De Rossoneri toonden in het verleden al interesse in de speler, maar op dit moment lijkt een bod vanuit de Italiaanse modestad onwaarschijnlijk. De Milanisti concentreren zich nu vooral op de gesprekken rond Crespo. Hleb ligt trouwens nog tot medio 2008 onder contract in het Gottlieb-Daimlerstadion met een prijskaartje van 15 miljoen euro op zijn hoofd.
 
Als de speler uiteindelijk toch naar een topclub verkast zal hij toch gewoon moeten worden aan de extra media-aandacht. Hij tracht zoveel mogelijk uit de belangstelling te blijven en wil niet dat zijn privé-leven lijdt onder zijn voetbalcarrière. Als het echt moet vermomt hij zich wel met een valse baard en een zonnebril om aan de aandacht te ontsnappen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties