Transfernieuws Cappellen FC

Steven Bologne
| 0 reacties
Transfernieuws Cappellen FC
Foto: © SC

Nadat eerder al zeven spelers hun contract verlengden bevestigden vier andere spelers hun verlengd verblijf bij Cappellen. Doelmannen Gaetan Lauwrys en Bernd Brughmans blijven ook volgend jaar bij geel-rood alsook Sven Schoenmaekers en Peter Meeusen die de volgende twee seizoenen in het Jos Van Wellenstadion actief zullen blijven. Hiernaast verlengde ook trainer Bart De Roover zijn overeenkomst met twee seizoenen.

Cappellen maakt ook bekend dat Dimi Delcour de eerste nieuwe speler is voor het volgende seizoen. Delcour (geboren op 29/02/1984) is een jeugdproduct van Lierse SK die momenteel bij het tweede elftal van Lierse aan de slag is. Vorig seizoen had Delcour een aantal selecties bij het eerste elftal, maar de centrale middenvelder paste niet in de selectie politiek van Paul Put. Delcour tekende een overeenkomst voor twee seizoenen.

Verder gaven drie spelers te kennen dat zij volgend seizoen de club verlaten. Kurt Mattheeusen trekt naar Sint-Lenaerts, Jan Verachtert verhuist naar Belgica Edegem en Dave Van Puijm gaat zijn geluk bij Hoogstraten beproeven. Zij gaven wel mee dat ze er alles aan zullen doen om de titel te vieren met RCFC.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties