Analyse Mol-Wezel en Millen strijden om de titel

bernie de vuyst
| 0 reacties
Mol-Wezel en Millen strijden om de titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat waarschijnlijk tussen Mol-Wezel en Hedera Millen om het kampioenschap. De Antwerpse fusieploeg heeft momenteel 4 punten voorsprong, maar de Limburgers hebben nog een inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Maasmechelen te goed. Heist kan evenwel de lachende derde worden, hun achterstand bedraagt wel al vijf punten met nog maar vijf wedstrijden te gaan.

Onderaan wonnen zowel Vilvoorde en Berkenbos waardoor Diest en Overijse het degradatiespook ook recht in de ogen kijken. Rode lantaarn Maasmechelen lijkt een vogel voor de kat.

Westrijden:
Meerhout
speelde op eigen veld 0-0 gelijk tegen Grimbergen. De Antwerpenaren zijn nog niet helemaal gered, dat was wel een feit geweest als Beutels en Oris opgelegde mogelijkheden hadden verzilverd.

Spouwen-Mopertingen mag zijn titelaspiraties stilaan opbergen na de 0-1 thuisnederlaag tegen Heist. Laenen was de enige die de bal tegen de netten kreeg.

Millen won vrij gemakkelijk van Bree met 2-0. Doelpunten kwamen van Proesmans en Hoste.

Vilvoorde versloeg in de degradatietopper Maasmechelen met een Arsenal-score (1-0). Gentile zette na een dik kwartier een strafschop feilloos om.

Aarschot was in de streekderby de meerdere van Diest (2-1) na treffers van Amoabeng en Gillis. Bezoeker Laeveren prikte tegen.

Leider Mol-Wezel had aan een doelpunt van Berrevoets genoeg voor de punten thuis te houden tegen Kampenhout (1-0).

Leopoldsburg ging met 1-2 winnen in Overijse. Sleewaegen bracht de druivenploeg nochtans op voorsprong, maar Webers en invaller Kennis deden de wedstrijd kantelen.

Berkenbos graaide de drie punten mee uit Olen. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd: 2-3! Amateurinternational Rutten, Geebelen (pen.) en Gerets waren de Heusdense helden. Bij Olen haalden Van de Pol en Franken de trekker over.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties