Wisselen Baros en Aimar van ploeg?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Wisselen Baros en Aimar van ploeg?
Foto: © SC

Komende zomer zou Rafael Benitez wel eens zaken kunnen doen met ex-club Valencia. De Spaanse topclub bereidt een bod op Milan Baros voor. Bij Liverpool zouden ze dan weer graag Pablo Aimar naar Anfield Road halen. 


Voorzitter Eduardo Macia heeft al toegegeven dat de interesse in Baros concreet is. De 23-jarige aanvaller staat hoog op het lijstje met potentiële versterkingen voor Valencia. Volgens coach Antonio Lopez zou de Tsjechische international een serieuze versterking zijn voor zijn team. 

In Liverpool heeft Rafael Benitez dringend geld nodig om de ploeg verder uit te bouwen. Bovendien is hij niet 100% tevreden over Baros. Hij beschikt duidelijk over een grote dosis talent, maar lijkt geen speler voor de Premier League te zijn. Als de Tsjechische goalgetter meer dan tien miljoen euro oplevert, mag hij vertrekken. Bij Valencia lopen bovendien een paar spelers rond die Benitez graag bij de Mighty Reds zou zien spelen. Hij hoopt vooral dat spelmaker Pablo Aimar hem naar de Engelse topclub wil volgen. De 25-jarige Argentijn zou dan als pasmunt voor Baros moeten dienen.   

Baros zelf heeft al eerder te kennen gegeven dat hij dolgraag in de Spaanse Primera Division zou aantreden. Toch heeft zijn woordvoerder Pavel Paska verklaard niets te weten van interesse van Valencia. Volgens hem zouden er wel een hoop andere clubs geïnformeerd hebben naar zijn protégé.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties