Ridgewell en Greening in beroep
Kristof Blomme
| 0 reacties
Ridgewell en Greening in beroep
Foto: © SC

In de match tussen Aston Villa en WBA zondag werden zowel Ridgewell als Greening uitgesloten. De kemphanen stonden op een bepaald moment met de hoofden tegen elkaar. Beide spelers gaan in beroep.

Na een uur stonden beide spelers met de hoofden tegen elkaar en werd er wat geduwd. Ridgewell en Greening kregen beiden prompt de rode kaart onder de neus geduwd. Normaal gaan ze alletwee een schorsing van drie wedstrijden tegemoet. Ze gaan echter allebei in beroep.

Ridgewell verontschuldigde zich al bij zijn ploegmaats voor z'n dwaze reactie. West Bromwich Albion maakte in de allerlaatste minuut nog gelijk.

O'Leary, manager van Villa, kon niet lachen met het incident. Hij stelt dat Ridgewell z'n ploeg in de steek heeft gelaten. De rode kaart was volgens O'Leary overigens wel terecht. Voor Aston Villa zou een strafvermindering wel goed uitkomen. Ze moeten namelijk ook een tijdje Mellberg missen die geblesseerd is. Manager bij WBA, Bobby Robson, vindt dan weer dat zijn speler onschuldig is. Volgens hem was het Ridgewell die de confrontatie opzocht.

Kortom, het wordt een kat-en-muisspelletje. Het is sowieso geen slimme reactie van beiden nadat er vorige week zoveel commotie was omtrent een vechtpartij tussen Bowyer en Dyer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties