Tweedeklasser bouwt nieuw stadion

Niels Hendriks
| 0 reacties
Tweedeklasser bouwt nieuw stadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Dessel Sport gaat zijn voetbalstadion verkavelen. Zowel de club als de gemeente wil een volledig nieuw stadion gaan bouwen met ondermeer de opbrengst van deze verkaveling.

Het stadion van Dessel Sport aan de Lorzestraat gaat verkaveld worden. Voorzitter Armand Melis en tevens schepen in de gemeente, wil in Brasel een volledig nieuw stadion bouwen. De verkaveling van het huidige stadion moet de kosten helpen betalen. Gisteren zijn de werken van start gegaan aan de bouw van een gloednieuwe en indrukwekkende sporthal in Brasel. Op deze locatie wil het Desselse gemeentebestuur de sportclubs van de gemeente samenbrengen.

Dessel Sport kan op deze locatie dus ook een nieuw stadion gaan bouwen. Binnen twee jaar kan de operatie afgerond zijn. Er wordt begonnen met bouwen eenmaal de verkaveling een feit is. De tweedeklasser zal op de huidige stek blijven spelen tot het nieuwe terrein klaar is. Het is zelfs niet ondenkbaar dat aartsrivalen Dessel en Witgoor in hetzelfde stadion zouden gaan spelen.

Als de club alsnog zou beslissen om op de huidige locatie te blijven voetballen moet het twee nieuwe tribunes gaan bouwen. Aangezien de huidige infrastructuur niet voldoet aan de veiligheidsnormen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties