Nog geen titel voor Celtic

Nog geen titel voor Celtic
Foto: © SC

Celtic Glasgow had gisteren weer een stap dichter bij de Schotse landstitel kunnen komen, maar gaf het zelf uit handen. In het eigen Celtic-Park werd verrassend met 1-3 verloren van Hibernian. Indien Rangers vanmiddag de moeilijke uitwedstrijd bij Aberdeen kan winnen, nadert het tot op twee punten met nog drie speeldagen te gaan. 

O'Connor dompelde de groen-witte aanhang meteen in rouw met een vroeg doelpunt voor Hibs, de club uit de hoofdstad Edinburgh. De rust werd bereikt bij deze score. In de tweede helft ontwikkelde de thuisclub veel druk en dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker langs Beattie. Maar Sproule en Brown dienden op de counter Celtic de doodsteek toe: 1-3. Onze landgenoot Joos Valgaeren speelde het hele duel. 

Rangers kan vanmiddag zelf het titeldebat weer nieuw leven inblazen mits een overwinning bij Aberdeen. The 'Gers naderen dan tot op twee punten van Celtic met nog negen punten te verdelen. Celtic speelt nog tegen Aberdeen (thuis), Hearts (uit) en Motherwell (uit). Rangers ontmoet nog Hearts (thuis), Motherwell (thuis) en Hibernian (uit).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties