Analyse KooTeePee verrassend mee aan kop

Truyens Himke
| 0 reacties
KooTeePee verrassend mee aan kop
Foto: © SC

FC KooTeePee mag minimum de verrassing van de competitie startgenoemd worden, vorig seizoen geraakte de zuidelijke ploeg niet verder dan een negende stek. Nu prijken ze helemaal bovenaan het klassement met evenveel punten dan Tampere United.
 
Na vier speeldagen is er geen enkele ploeg meer met alles op alles, iedereen liet wel ergens een steek vallen. Zo herinneren we ons nog de verrassing van speeldag nummer drie waar KooTeePee de grote mannen van Tampere een paar kletsen gaf. Maar ook gisteren pakte KooTeePee punten tegen AC Allianssi en klimt zo naar de eerste plaats. Of de groenwitte ook een ploeg worden om rekening met te houden in de titelstrijd val nog af te wachten.
 
Een andere verrassing is zonder meer nieuwkomer IFK Mariehamn, want ook gisteren wonnen ze alweer. Dit maal moest FC Lathi voor de bijl, 2-0 was het zware verdikt na de overwinning van vorige week.
Hierdoor komen Lathi en Allianssi maar niet weg uit de bodem van het klassement en wordt het dringend herpakken indien ze toch nog iets willen beteken in de titelstrijd.
 
Verder werden er gisteren nog de duels tussen FF Jaro – FC Inter, MyPa – HJK, TP-47 – Tampere United en TPS – KuPS afgewerkt. Vandaag staan RoPS – Haka nog oog in oog als laatste wedstrijd van de vierde speeldag.
 
Alle uitslagen:
Allianssi – KooTeePee 1-2
IFK Mariehamn – FC Lathi 2-0
TP-47 – Tampere United 0-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties