Eerste echte topper komt eraan

Truyens Himke
| 0 reacties
Eerste echte topper komt eraan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste echte topwedstrijd van het seizoen staat na vijf speeldagen reeds voor de deur. Tampere United neemt het op eigen veld op tegen FC Haka Valkeakoski, buiten dat twee ploegen van een hoog niveau zijn komt daar nog eens bij dat het buren zijn.
 
Echt lang hebben we niet moeten wachten alvorens een eerste echte topper te moeten zien en wat voor één. Tampere United, de ploeg uit het grote Tampere, neemt het op tegen de buren van FC Haka, uit het kleine Valkeakoski. Een affiche om de vingers van af te likken, een bikkelharde strijd tussen twee rivalen (op het veld) en bovenal een feest (naast het veld).
 
In de schaduw van deze wedstrijd staan ook nog twaalf andere ploegen klaar om aan te treden. Zo heb je vanavond al de subtopper tussen HJK Helsinki en TPS Turku. 
Zondag staat er ook het duel tussen Allianssi - Lathi op het menu, beide ploegen misten de start volledig en voor de verliezer van dit duel zou het wel eens zwarte dag kunnen worden. Verder zijn er op zondag nog TP-47 – IFK Mariehamn, FC Inter – RoPS, Jaro – MyPa en KooTeePee – KuPS.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties