Geel in Chinese handen

Dieter V.A.
| 0 reacties
Geel in Chinese handen
Foto: © SC

Na de omkopingsaffaire in Geel lijkt er een nieuwe soap gestart te zijn. Eerder deze week was er sprake van een Chinese investeerder, de onderhandelingen met deze investeerder lijken nu zo goed als rond te zijn. Na de training van woensdag werden alle spelers van Verbroedering samengebracht in een van de lokalen in het stadion. De Geelse spelers kregen een toespraak van de nieuwe Chinese leider.

De Chinese leider nam geen blad voor de mond en stelde zich voor als de nieuwe baas en sportieve leider van voetbalclub Verbroedering Geel. Vervolgens ging hij over naar de sportieve kant van de club, alle spelers die na dit seizoen einde contract zijn mogen de club onmiddellijk verlaten. Dit betekent dat Geel op de Bosuil aan de aftrap zal verschijnen zonder spelers als Tomsin, De Wilde, Omelianovitch enz… De kern voor volgend seizoen zou worden aangevuld met tal van nieuwe spelers die worden aangetrokken door de nieuwe leider zelf.

Na het horen van dit straffe verhaal besloten enkele Geelse trainers en spelers het voor bekeken te houden, de Chinese leider riep hen nog terug maar daar hadden ze geen gehoor naar. Het bovenstaande nieuws is vernomen uit betrouwbare bron, een officiële bevestiging vanuit Geel wordt binnenkort verwacht. Dit is ongetwijfeld het begin van een nieuwe soap binnen het Belgische voetbal. Welke trainers en spelers zijn nog bereid voor het nieuwe Geel uit te komen? Wie mag bij de club blijven? Wie worden de nieuwe spelers? Hoeveel geld zal de Chinees in de club pompen? Pikken de Geelse fans dit wel? Tal van vragen die de komende dagen en weken duidelijker zullen worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties