Sydney wint wederom met gemak

K M

Syndey FC heeft ook zijn laatste groepswedstrijd in het Oceanisch kwalificatietornooi voor het WK voor Clubs gewonnen. AS Pirae werd met 6-0 opzij gezet. Grote man bij Sydney was David Zdrilic.

Sydney was al geplaatst voor de halve finale en daarom mochten enkele sterkhouders gaan rusten. In de eerste helft ging de aandacht echter uit naar één man: David Zdrilic. In de 39ste minuut stond het al 4-0 nadat hij in de 11de, 25ste, 35ste en 39ste minuut had gescoord. Het werd voor de rust zelfs nog 5-0 dankzij een doelpunt in de 42ste minuut van John Buonavoglia. In de tweede halft was er amper iets zien. Sydney tikte Pirae belachelijk en scoorde nog één keer. David Carney bracht zeven minuten voor tijd de eindstand op 6-0.