Trinidad start uitstekend onder Leo Beenhakker

Ward Bollen
| 0 reacties
Trinidad start uitstekend onder Leo Beenhakker
Foto: © SC

Trinidad & Tobago heeft onder z'n nieuwe coach Leo Beenhakker z'n laatste kans op WK-deelname gegrepen. De eilandenstaat won in eigen huis met 2-0 van Panama en mag weer stilletjes dromen van de WK-eindronde.

Scheidsrechter in het duel Trinidad-Panama was Peter Prendergast, ons allen nog wel bekend van de 8ste finales op het WK van 2002, remember Brazilië-België en de afgekeurde treffer van Wilmots. John Stern schoot Trinidad in de 34ste minuut op voorsprong. Dennis Lawrence besliste de partij in de 70ste minuut met een tweede treffer. Dwight Yorke speelde de hele partij. In de Concacaf-zone stonden nog twee andere duels op het programma. De Verenigde Staten kenden geen moeite met Costa Rica: 3-0. Landon Donavan (2x) en McBride scoorden de goals. Mexico won met 0-2 bij Guatemala dankzij goals van Naelson en Cabrera. 

Mexico en USA mogen stilaan zeker zijn van het WK. Mexico heeft 10 punten uit 4 duels, de VS hebben er ééntje minder. Guatemala is 3de met 4 punten, net als Trinidad & Tobago en Costa Rica. Panama is laatste met 2 punten. De top drie gaat naar het WK, nr. 4 speelt een play-off tegen een Aziatisch land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties