"Sollied rond met Olympiakos"

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
"Sollied rond met Olympiakos"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontwikkelingen in de Sollied-soap lijken elkaar nu in snel tempo op te volgen. Nu zou de trainer van Club Brugge persoonlijk rond zijn met Olympiakos. Dat meldt de Noorse krant VG, die het nieuws dan weer van de Griekse dagbladen heeft.

Olympiakos-voorzitter Sokratis Kokkalis zou Sollied eergisteren bezocht hebben in het Eludia Resort in Kreta, waar de Noor momenteel zijn vakantie doorbrengt. Beiden hebben daar naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt hebben over de contractuele bepalingen. Hierbij zou het om een contract van twee jaar gaan. Sollied zou eigenlijk pas tweede keuze geweest zijn in Pireus, maar aangezien Lyon-trainer Paul Le Guen de aanbieding van Olympiakos heeft afgeslagen, is Sollied nu de gewenste kandidaat.

In Dagsavisen, een andere Noorse krant, ontkent Sollied dan weer dat hij al bij de Griekse club getekend heeft, hoewel hij toegeeft dat er al contact is geweest. Andere Noorse bronnen melden dat de trainer naast Olympiakos ook nog met een andere - niet nader genoemde - club onderhandelt, en dat hij maandag een keuze zal maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties