CANAL+ brengt Copa Libertadores

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
CANAL+ brengt Copa Libertadores
Foto: © SC

Wie denkt dat het voetbalseizoen op CANAL+ er al opzit, heeft het flink mis. De betaalzender zendt deze zomer – naast de Italiaanse testwedstrijden tussen Parma en Bologna – de mooiste wedstrijden uit de Copa Libertadores uit. De Copa kan je best vergelijken met onze Champions League, maar dan in Zuid-Amerika. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 14 juni om 21u op CANAL+BLAUW
SERIE A: PARMA – BOLOGNA (testmatchen behoud* heen & terug)

Twee ploegen zakken al zeker naar de Serie B: dat zijn Brescia en Atalanta. De derde zakker komt uit het barrageduel tussen Parma en Bologna. Parma zal het niet makkelijk krijgen, want het mist maar liefst zes basisspelers voor de heenmatch, waaronder sterkhouders Gilardino en Morfeo. Twee keer negentig minuten lang bibberen: Parma – Bologna, dinsdag 14 juni om 21u, en Bologna – Parma, zaterdag 18 juni om 21u. Commentaar bij deze thrillers is van Niko Lainé.


COPA LIBERTADORES (nieuw op CANAL+)

Santos, River Plate, Boca Juniors: ronkende namen, legendarische voetballers en hofleveranciers van de Europese topclubs. Deze drie grootheden zijn er ook dit jaar weer bij in de kwartfinales van de Copa Libertadores, de Latijns Amerikaanse tegenhanger van de Champions League. Heel Midden- en Zuid-Amerika zit aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van deze spectaculaire competitie. Samen met een leger talentscouts en met u natuurlijk. De sterren van morgen, ontdek ze vandaag al op CANAL+. De halve finales en de finale van de Copa Libertadores, exclusief op CANAL+, met commentaar van Gui Polspoel. Het uitzendschema ziet er als volgt uit:

Donderdag 23/6 21u00 Eerste halve finale (heen)
Vrijdag 24/6 21u00 Tweede halve finale (heen)
Donderdag 30/6 21u00 Eerste halve finale (return)
Vrijdag 1/7 21u00 Tweede halve finale (return)
Donderdag 7/7 21u00 Finale (heen)
Donderdag 14/7 21u00 Finale (return)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties