Litmanen vermoedelijk naar Malmö FF

viki meeuwis
| 0 reacties
Litmanen vermoedelijk naar Malmö FF
Foto: © SC

Volgens de krant Sydsvenskan is de kans groot dat Jari Litmanen bij Malmö FF aan de slag gaat. De Finse speler zou in de komende dagen een contract voor zes maanden ondertekenen. Malmö FF zag onlangs sterspeler Marcus Rosenberg naar Ajax vertrekken en is op zoek naar een vervanger. Het voetbalseizoen in Zweden loopt nog tot eind oktober 2005.
 
Litmanen kwam naar Ajax in 1992 en speelde zo’n zeven seizoenen voor de club uit Amsterdam. De nu 34-jarige midenvelder had een belangrijk aandeel bij het behalen van de Champions League titel in 1995. Daarna speelde hij onder andere bij Barcelona en Liverpool, maar kon onder andere door vele blessures nooit helemaal overtuigen. In het seizoen 2002/2003 keerde hij voor een periode van twee jaar terug naar Ajax maar ook daar bleven fysieke kwalen hem achtervolgen. Meer recent was Litmanen aan het werk bij het Finse FC Lathi en Hansa Rostock.
 
De sportdirecteur van Malmö FF, Hasse Borg, wil voorlopig nog geen commentaar geven, maar verwacht wordt dat er in de komende dagen meer duidelijkheid komt over een eventuele verbintenis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties