Proto nu helemaal van Anderlecht

Kristof Blomme
| 0 reacties
Proto nu helemaal van Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht heeft nu toch een akkoord bereikt met La Louvière over doelman Silvio Proto. Zaterdag zal hij voorgesteld worden.

Er lijkt eindelijk een einde te komen aan de transfersoap rond Silvio Proto. Er was interesse van heel wat clubs voor de nationale doelman. Heel wat buitenlandse ploegen wilden hem inlijven, maar Proto zelf verkoos Anderlecht. Na de eerste onderhandelingsronde werd de deal echter afgeblazen door de Brusselaars na problemen met manager Allatta. Ook over de looneisen van de doelman en de duur van het contract kwam er geen akkoord.

Toen Allatta bereid was een stapje opzij te zetten kwamen de onderhandelingen in een stroomversnelling terecht. De deal leek toch nog af te springen omdat Gaone plots meer geld wou vangen voor de doelman dan oorspronkelijk afgesproken. Nu is er toch een akkoord tussen beide ploegen. Proto zal een contract tekenen van vijf seizoenen in Brussel. Voorlopig werd er over de transfersom niks bekend gemaakt. 

Vorig seizoen kende Anderlecht heel wat problemen met de doelmannen. Peersman en Zitka blunderden regelmatig. Dit kostte paars-wit heel wat punten en uiteindelijk ook de titel. Nu lijkt het erop alsof ze een betrouwbaar sluitstuk hebben binnengehaald. Peersman kijkt ondertussen uit naar een andere club. Zitka en Van Steenberghe blijven wel in Brussel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties