Neftchi gelooft nog in kwalificatie

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Neftchi gelooft nog in kwalificatie
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt vandaag zijn tweede Europese wedstrijd van het seizoen. De uitwedstrijd tegen Neftchi Baku zou – na de 5-0 winst thuis – een formaliteit moeten zijn. Toch geloven de Azerbeidzjanen er nog in. “Waarom kan het niet 6-0 worden?”, roepen de spelers in koor.

Het Nieuwsblad wist op de vooravond van de Europese confrontatie Neftchi-spelers
Darko Cordas en Rashad Sadigov te strikken voor een gesprek. Het gevolg was een hilarisch interview, dat onder meer onderbroken werd door coach Miryavadov, die vorige week in Brussel nog in het openbaar door zijn spelers werd uitgescholden. Ook tijdens het interview gaf Miryavadov blijk van weinig autoriteit. Toen hij op brutale wijze het interview kwam onderbreken - “Onze pers mag ook niet met Anderlecht-spelers praten” - werd hij door zijn eigen spelers afgewimpeld. Miryavadov verliet uiteindelijk de zaal, het interview werd gewoon doorgezet. “Als we morgen verliezen, vliegt hij”, aldus de spelers.

Maar blijkbaar geloven de spelers zelf niet in dat scenario. “Die 5-0 van vorige week is geen waardemeter, geloof me. Winnen moet morgen, al was het maar voor de supporters. En waarom zou 6-0 niet kunnen? We geven ons niet gewonnen.”
Anderlecht is gewaarschuwd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties