HSV vlot , Bremen ook

In een zwakke partij tussen Duisburg en Stuttgart liep de Braziliaan Cacau nog maar eens tegen een rode kaart op, nochtans bracht hij Stuttgart reeds na vijf minuten op 0-1.
Ahanhouf maakte op het half uur gelijk.
In een rommelige tweede helft, waar Van Houdt in de 60e minuut Michalke kwam vervangen, gebeurde er niet veel meer. Logische puntendeling tussen Duisburg en Stuttgart 1-1.

Hamburg zette zijn ambities kracht bij door vlot met 3-0 te winnen, Mpenza scoorde reeds in de 3e minuut, Barbarez vanop de stip op slag van rust en nog eens Barbarez na de koffie zorgden voor de makkelijke zege.

In Bremen viel na 21 seconden reeds de 1-0 door Klose, Bielefeld kwam terug door Krupnokovic. Klasnic na 20 minuten met de 2-1, de Zuid-Afrikaaan Zuma maakte weer gelijk op het half uur, Baumann bracht Werder toch weer voor in de 36e minuut.
Na de koffie stond er geen maat meer op de thuisploeg en met doelpunten van Klose en Klasnic werd het nog 5-2. Van Damme verving in de 60e minuut Shulz.

Wolfsburg en Dortmund deelden de punten, 2-2. Bij de Borussen stond de 16-jarige Sahin negentig minuten op het veld.
Klimowicz opende de score, Smolarek maakte gelijk.
In de 83e minuut scoorde Koller zijn eerste van het seizoen, maar Hofland stelde nog orde op zaken, eindstand 2-2 en beide teams tevreden.

Ook Hannover en Berlijn deelden de punten, 2-2. Alle goals vielen na rust, Marcelinho en Wichniarek voor de 0-2, Dabrowski en Tarnat voor de 2-2.

Keulen en Mainz 05 bakten er ook niet veel van, veel verder dan wat middenveldspel kwamen beide ploegen niet tot in de slotfaze de thuisploeg een licht toegekende strafschop kreeg omgezet door Schlicke, 1-0. Wel reeds drie punten voor de nieuwkomer.