Reportage Met Millennium Reds naar Standard

Steven Bologne
| 0 reacties
Met Millennium Reds naar Standard
Foto: © SC

Vanaf dit seizoen rijden wekelijks supportersbussen vanuit het hartje van Antwerpen naar de wedstrijden van Standard. Gisteren werd de eerste verplaatsing ingericht en Voetbalkrant was er als de kippen bij om de sfeer op te snuiven.

Na het inladen van de 13 bakken bier, en de 4 bakken frisdrank zette de bus vanuit café West-Side op linkeroever vaart richting Beveren. Op de Grote Markt in Beveren werden supporters opgepikt. De bus zou dan vervolgens nog twee keer halt houden om fans van de Rouches op te pikken. In Hingene (Bornem) en in Londerzeel.

Een zo goed als volle bus zette dan koers richting Luik. Na een pitstop op een parking en na een korte verbroedering met fans van Lierse ging het naar die mooie voetbalarena in Luik. Eens aangekomen trok iedereen naar het stadion waar de sfeer er al van vroeg in zat. 

Een halfuur na de wedstrijd vertrok de bus opnieuw richting Antwerpen om via de tussenstops iedereen op de plaats van vertrek te krijgen. De eerste verplaatsing vanuit hartje Antwerpen verliep vlekkenloos. Wie erbij wil zijn kan voor meer informatie terecht op de website:

www.millenniumreds.be        

Bekijk onze fotoreportage >>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties