Reacties Anderlecht-La Louvière

Bart Hermans
| 0 reacties
Reacties Anderlecht-La Louvière
Foto: © SC

Voetbalkrant sprak na Anderlecht - La Louvière met enkele spelers van beide ploegen:

 

OULA Cesar (La Louvière)


Cesar speelde vorig seizoen drie maanden bij de Anderlechtse reserven, en dat onder Daniel Renders. Nu heeft hij een contract voor één jaar bij de Wolven met een optie voor nog twee jaar. De negentienjarige Ivoriaan was ontgoocheld, hij had niet verwacht dat zijn ploeg zo flauw zou spelen. Hij vond deze prestatie niet normaal en hoopt de volgende weken op beterschap.

 

Zitka Daniël (Anderlecht)


We komen Daniël Zitka tegen met een ingetapete vinger. Tijdens de wedstrijd heeft hij zijn vinger verstuikt. Zitka is enthousiast over het verloop van de wedstrijd. Op de vraag wie de eerste keeper wordt bij Anderlecht antwoordt hij dat hij zijn uiterste best zal doen om onder de lat te blijven staan.

 

Zetterberg Pär (Anderlecht)

 

De Zweed was een tevreden man na de mooie overwinning van zijn team. Zetterberg vertelde ons dat de flanken met Goor en straks ook Wilhelmsson heel veel gevaar kunnen opleveren. Vandaag speelde Akin op die rechterkant en dat verliep schitterend. Hij betwijfelt echter dat deze overwinning een waardemeter voor de rest van het seizoen is, aangezien La Louvière echt zwak was.

 

Marius Mitu (Anderlecht)

 

Mitu was voor de wedstrijd al blij dat hij op de bank zat. Hij kampte met een lichte blessure. Deze invalbeurt was voor hem een zegen. Hij vond het schitterend hoe het publiek vandaag achter de ploeg stond en wil de komende weken terug 100% fit geraken. Voor Anderlecht scoren bij zijn debuut in de competitie was een droom die in vervulling ging.

 

Nenad Jestrovic (Anderlecht)


De uitslag was 6-0, maar vreemd genoeg nam Jestrovic er geen enkele voor zijn rekening. We confronteerden hem met deze vaststelling. Uiteraard is dat voor een rasechte spits niet echt aangenaam. Jestro vond het echter niet zo erg en was blij dat zijn spitsbroeder Serhat Akin er wel twee tegen de netten wist te krijgen. Hij spaarde zich voor woensdag, zei hij lachend. De spits van Anderlecht had wel een paar kansen vandaag, waaronder eentje tegen de paal. Hij beloofde ons dat hij de volgende weken wel nog zou scoren en was wel heel blij te zien dat zijn medeaanvallers in een goede conditie verkeren. De opdracht voor woensdag  is dan ook duidelijk : zoveel mogelijk scoren tegen Slavia Praag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties