GB mag Dosumnu opstellen en proeven van de CL

Philippe Crols
| 0 reacties
GB mag Dosumnu opstellen en proeven van de CL
Foto: © SC

Het aanstaande weekend neemt Germinal Beerschot het op tegen Westerlo. Plaats van het gebeuren is de thuishaven van Germinal Beerschot, het Kiel. Daar zullen Edwin Ouon en Tosin Dosumnu kunnen debuteren voor de eigen aanhang. Lolo moet nog een weekje wachten. 

Verdediger Lolo is nochtans al het langste van de drie nieuwkomers aanwezig bij de fusieclub. Door de ingewikkelde administratie is hij echter nog niet speelgerechtigd. Ouon en Dosumnu zijn dat dus wel. Voor die laatste wordt het een gelukkig weerzien met zijn vorige club Westerlo waar hij vorig seizoen grote sier maakte vooraleer hij naar Oostenrijk vertrok. Dosunmu speelde trouwens ook zijn eerste wedstrijd in het paars-geel-rood, net als Igor Lolo. Zij speelden met de reserven 2-2 gelijk tegen Charleroi. Van Der Weerden en Prince scoorden voor de ratten, Bangoura en Sterchele deden dat voor de Waalse ploeg.

De Antwerpse fusieclub werd trouwens door Club Brugge ook uitgenodigd om de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League, tegen Valerengen, bij te wonen. Zo zou Germinal Beerschot kennis kunnen maken met alle verplichtingen die bij zo'n Europese wedstrijd komen kijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties