Lazovic naar Bundesliga

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Lazovic naar Bundesliga
Foto: © SC

Feyenoord en Bayer Leverkusen hebben een akkoord bereikt over de verhuur voor één jaar van Danko Lazovic. De Servische aanvaller moet eerst nog de medische testen ondergaan en de laatste formaliteiten afhandelen vooraleer de overgang helemaal rond is.

Lazovic verliet vrijdagochtend Rotterdam en nam afscheid van spelers, bestuur en supporters. Hoewel de transfer nog niet definitief rond is, lijkt alles er positief uit te zien voor een verblijf van een jaar in de Duitse Bundesliga. "Bij Leverkusen heb ik meer kans om te spelen dan bij Feyenoord. Hier zijn zes kandidaten voor de posities in de aanval, daar zou ik met Voronin en Berbatov moeten vechten om twee plaatsen", vertelde de 22-jarige Serviër op de webstek van Feyenoord. Lazovic is dit weekend nog niet inzetbaar bij Leverkusen. Hij moet nog een schorsing uitzitten die hij eind vorig seizoen opliep tijdens het duel Feyenoord - Heerenveen.

Naast Lazovic verlaat ook Gianni Zuiverloon De Kuip. De 18-jarige volgt Van der Haeren mee naar RKC Waalwijk. Zuiverloon wordt aanzien als een groot talent, maar bij Fayenoord komt hij niet aan spelen toe, wat niet goed is voor zijn evolutie als voetballer. Bij RKC kan hij ervaring opdoen om later als volwassen voetballer naar Rotterdam terug te keren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties