'Er was amper controle op bandjes'

Philippe Crols
| 0 reacties
'Er was amper controle op bandjes'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tactisch allemaal perfect uitgekiend of gewoon puur toeval? Dat is de vraag die alsmaar vaker opduikt als men het heeft over het gedrag van Charleroi afgelopen weekend. De ploeg van Jacky Mathijssen trok op de meest originele manieren tijd. Jacky Mathijssen pleit echter onschuldig. 

Het moet gezegd worden dat Charleroi het wel op een originele manier aanpakte. Ze hielden het niet alleen bij het balletje wegtrappen na het fluitsignaal. Nu waren het polsbandjes, juwelen en een conversatie tussen scheidsrechter Paul Allaerts en Charleroi-coach Jacky Mathijssen die het spel enorm vertraagden. Naar aanleiding van al die heisa zondagavond besloot Robert Jeurissen de scheidsrechterscommissie een nieuw voorstel te doen in verband met de bandjes en juwelen. 

Jacky Mathijssen ontkent dan weer dat Charleroi alles had gepland en dus met opzet het spel vertraagde. "Genk bewijst me te veel eer, als ze beweren dat ik hun concept onderuithaalde met enkele armbandjes", zei hij in GvA en HLN. Ook weerlegt hij het feit dat er controle was op de armbandjes en juwelen. "Er is nauwelijks controle geweest, want daar was geen tijd voor", reageerde de Charleroi-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties