Analyse Patrovoorzitter met ambitie

Giovanni Rizzotto
| 0 reacties
Patrovoorzitter met ambitie
Foto: © SC

Zondagvoormiddag trok het webteam van Patro Maasmechelen richting Maasmechelen Village voor een onderhoud met Patrovoorzitter Dave Winkels. Zijn kantoor is gelegen in een aquarel-geel torentje met een prachtig uitzicht. Enerzijds op de mijnschachten die symbool staan voor het rijke Eisdense mijnverleden, anderzijds is er het panorama over Maasmechelen Village, het Maasmechelen van de toekomst. Ook het nabije Gemeentelijke Sportpark, met onder meer het nieuwe Patrostadion is van hieruit te ontwaren. Een inspirerende omgeving, die op een moderne maar stijlvolle manier is ingericht.

Dat er hier een open bedrijfscultuur heerst, merk je meteen aan de reactie van de securitymensen die ons opvangen in afwachting van de komst van hun kapitein. "Geen rare smoelen trekken voor de camera", maant hij ons met een knipoog aan, iets wat onze huisfotograaf moeilijk achterwege kan laten... Anderzijds is het personeel er als de kippen bij om ons op een drankje te tracteren.

Meteen het imago dat de verse Patrovoorzitter voor ogen heeft als hij over zijn club spreekt. Dave Winkels beseft als geen ander dat een club voor een groot deel gemaakt wordt door zijn supporters, en dat zij verwend moeten worden. Op het veld, maar ook daarnaast. De paarswitte praeses wil dan ook de banden met de supporters aanhalen.

Zo wil Winkels dat er in de toekomst na elke bestuursvergadering een korte samenvatting wordt medegedeeld aan de supporters, en de website acht hij hiervoor het geschikte medium. Ook prijst Dave Winkels het werk van huisfotograaf Etienne Claessens, en dringt hij erop aan nog meer beeldmateriaal online te brengen.

Ambitieus is Dave Winkels ook. Hij ziet Patro dit seizoen minstens een periodetitel pakken, en sluit zich op deze manier aan bij de sportieve ambities van zijn trainer Nico Claesen. "Hij is een zeer waardevolle schakel binnen het nieuwe Patro", aldus Winkels over de Patrotrainer.

Qua sponsoring zal het dit seizoen niet makkelijk zijn, maar als alle neuzen in dezelfde richting staan ziet Winkels het dit seizoen goed komen. "Eén uitgesproken hoofdsponsor is er niet, wel meerdere sponsors die elk hun steentje bijdragen om het budget voor dit seizoen rond te krijgen."

Een gezonde club met gezonde ambities, dat zijn de wensen van onze nieuwe voorzitter!

                    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties