Transfers die niet doorgingen

Transfers die niet doorgingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn ook clubs en spelers die geen groen licht kregen om een bepaalde transfer door te voeren. Ook hier geeft Voetbalkrant.com u een overzicht:

Nadat bleek dat men minstens anderhalve maand zonder rechts-back Javier Zanetti moet stellen, ging Inter Milan op de slotdag van de transferperiode nog op zoek naar een vervanger. Parma weigerde echter een bod van 750.000 euro om Daniele Bonera voor een seizoen te lenen terwijl de Milanese ploeg ook naast David Jemmali van Bordeaux greep. De speler was op het moment dat Inter belde aan het trainen. Toen Jemmali zijn gsm raadpleegde was het al voorbij 19 uur en was de Italiaanse transfermarkt al gesloten.

Real Madrid-speler Michel Salgado wou naar de Serie A verhuizen. Tegenover de Spaanse sportkrant Marca verklaarde hij het volgende: "Ik was aan het wachten op een telefoontje van Juventus. Real heeft mij aangeboden bij hen om mij een seizoen te lenen."

Er waren ook spelers die dachten dat ze dit seizoen niet meer bij hun huidige club zouden spelen. Onder hen Gennaro Gattuso en Paolo Maldini van AC Milan. Gatusso: "De laatste tien dagen heb ik erover nagedacht om Milan te verlaten omdat ik vind dat ik onder teveel druk sta." Maldini: "Ik heb erover nagedacht om te vertrekken. Op mijn leeftijd is dat niet meer dan normaal. Ik doe mogelijk mijn contract dat in 2007 afloopt niet uit."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties