Speciaal programma rond KBHZ-Union van 1 oktober

Ward Bollen
| 0 reacties
Speciaal programma rond KBHZ-Union van 1 oktober
Foto: © SC

Bij voetbalclub K.Beringen Heusden-Zolder is men momenteel hard aan het werk voor het VTM-programma "werk aan de winkel". Op zaterdag 1 oktober is er dan ook tal van randanimatie voorzien bij de wedstrijd tegen Union St.Gillis. 

Om 18u spelen de duiveltjes van KBHZ hun wedstrijden op het A-terrein van het Mijn-stadion. Er zijn tevens verschillende promotiestanden van Het Belang van Limburg en W Cup. Van Osch Hasselt laat jullie genieten van een testrit met de allernieuwste Mini van BMW. Leuk extraatje: er valt tevens ook een weekend met deze Mini te winnen! Voor de kleintjes is er kinderanimatie met een schminkstand voorzien. Vanaf 18u45 is er een penalty-cup met een bekende doelman voorzien. Iedereen is vrij zich hiervoor in te schrijven. Dat kan op veerle@kbhz.be of door te bellen op het nummer 011 42 84 89. Ook meisjes mogen hieraan meedoen. De winnaar ontvangt een leuk geschenk. Voor ouders en grootouders geldt volgende regel: 1 ticket kopen, 1 ticket gratis. Om 19u45 wordt het nieuwe clublied voorgesteld met een passende dans. Ook de nieuwe fanshop in het Mijn-stadion opent zijn deuren voor het eerst. Hier kan je terecht vanaf 18 uur voor allerlei nieuwe artikelen van KBHZ! Eénmalig: originele gesigneerde replica's van dit seizoen aan de prijs van 25€, beperkt aantal, dus vroeg erbij zijn is de boodschap. Om 20u is de aftrap van de competitiewedstrijd tegen Union. Na de partij is er een optreden van Garlic en een gratis vat in de A-kantine.

Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop vanaf maandag 26 september in de ticketshop (Themacafé) te Heusden-Zolder.  Openingsuren: Maandag t.e.m Vrijdag van 10u t.e.m 17u, Zaterdag van 10u t.e.m 12u. Op woensdag 28 september en donderdag 29 september kun je ook in het Mijn-stadion terecht voor de ticketverkoop. Openingsuren: van 17u30 t.e.m 19u00.

Het enige wat KBHZ nu nog moet doen, is liefst drie punten meebrengen uit Virton morgenavond. Het belooft alvast een moeilijke wedstrijd te worden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties