Portillo begrijpt er niks van

Portillo begrijpt er niks van
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Niet alleen bij Anderlecht zijn de spitsen ontevreden. Javier Portillo, voorspeler van Club Brugge, is niet tevreden met z'n plaats op de bank in de Allianz Arena dinsdag.  

De verwijzing naar de bank kwam voor de spits als een totale verrassing. "Noch voor de wedstrijd, noch na de wedstrijd kreeg ik enige uitleg. Ik vermoed dat de trainer me wou laten rusten voor de belangrijke wedstrijd vrijdag bij Charleroi", aldus de Spanjaard. Op de bedenking dat 'de Caje' eigenlijk niet helemaal tevreden was over hem omdat hij louter offensief denkt, wou de aanvaller geen commentaar geven. "Dan begrijp ik er helemaal niets van. Ik wil verder geen commentaar geven. De trainer heeft de verantwoordelijkheid om de ploeg op te stellen, niet ik."

De eerste reden om Portillo op de bank te zetten was van tactische aard volgens Ceulemans. "Anders stonden we daar met twee jongens die afwachten tot de bal in hun voeten wordt gespeeld en waren we in de problemen gekomen." Helemaal tevreden is de Brugse oefenmeester echter niet van z'n Spaanse goudhaantje. Vooral de taalbarrière en de weinige speelgelegenheden in het verleden zouden hem parten spelen. "Hij heeft tijd nodig, maar die is er nauwelijk. Als hij zou scoren was ik een grote dommerik om hem niet op te stellen, maar wees eerlijk, is hij zo sterk ingevallen?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties