Houghton gelooft nog in zijn Oezbekistan

Ward Bollen
| 0 reacties
Houghton gelooft nog in zijn Oezbekistan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bobby Houghton, bondscoach van Oezbekistan, heeft Bahrein gewaarschuwd dat hun play-off nog lang niet gestreden is. Zaterdag eindigde de heenwedstrijd in de Oezbeekse hoofdstad Tasjkent op 1-1. Woensdag is de terugwedstrijd in Bahrein.

Trainer bij Bahrein is een oude bekende voor het Belgische voetbal: Luka Peruzovic. Hij hoopt met z'n oliestaatje de kwalificatie voor het WK af te dwingen. Maar de winnaar van dit duel moet ook nog een play-off spelen tegen nummer 4 uit de Concacaf-zone. Dat zal Guatemala of Trinidad & Tobago zijn. Peruzovic is optimistisch, maar waarschuwt voor overdreven enthousiasme. De vraag die heel Bahrein wakker houdt, is of Peruzovic steraanvaller Alaa Hubail zal laten starten. Ook bij Oezbekistan heeft men een vedette: Maksim Shatskikh, de aanvaller van Dynamo Kyiv met ervaring in de Champions League.

De heenwedstrijd van deze play-off eindigde eerst in een 1-0 zege voor Oezbekistan, maar wegens een scheidsrechterlijke dwaling diende de partij opnieuw gespeeld te worden. Toen ging het Bahrein beter af: 1-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties