Porto - Benfica topmatch op Prime

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Porto - Benfica topmatch op Prime
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Prime presenteert haar kijkers ook dit weekend weer een hoop voetbalplezier. En hoe. De betaalzender brengt de voetbalfan enkele spectaculaire toppers uit verschillende competities. Schalke 04 - Bayern München uit Duitsland, PSV - AZ uit Nederland, Porto - Benfica uit Portugal, Celtic - Hearts uit Schotland en Marseille - PSG uit Frankrijk. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt Prime dinsdag en woensdag nog eens een hoop Champions League - wedstrijden op het scherm.

De volledige programmatie ziet er zo uit:

Zaterdag 15 oktober om 12u10 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE

Wierook, mirre, hemelse gezangen en sterren. Da’s de onaardse sfeer waarin de Champions League baadt. Hoog tijd om die voetbalvedetten weer met hun twee voeten in de grasmat te planten. En dat doet Champions League magazine. U krijgt portretjes van topvoetballers, vakkundig geboetseerd uit vlees en bloed. Maar daarnaast ook markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden en natuurlijk massa’s doelpunten uit de sterkste competitie ter wereld. Champions League magazine, zaterdag om 12u10 op PRIME SPORT én om 14u55 op PRIME SPORT 2. Heruitzending zondag om 14u25 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 15 oktober om 15u25 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: SCHALKE 04 - BAYERN

In het spoor van Bayern blijven, da’s meestal het doel van de andere titelpretendenten in de Bundesliga. En dit seizoen zitten er een paar teams in de slipstream: Hamburg en Bremen, en ook Schalke kan erbij komen, als er zaterdag tenminste gewonnen wordt. De topper tussen Schalke en Bayern, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending zaterdag om 17u55 op PRIME SPORT2 en zondag om 9u25 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 15 oktober om 15u55 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: CHELSEA - BOLTON

Acht matchen ver in de Premier League, acht keer winst voor Chelsea. Zes keer de nul gehouden, twee keer één tegendoelpuntje geslikt. En in totaal achttien keer gescoord. Organisatorisch is Chelsea een machine. Misschien is Bolton, met fantast Okocha, in staat om de machine te doen sputteren. Chelsea – Bolton, met commentaar van Wim Heidbüchel. Heruitzending zaterdag om 17u25 op PRIME SPORT, en zondag om 12u45 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 15 oktober om 19u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: PSV - AZ

Arouna Koné is klaar voor de grote doorbraak. Vorige week bezorgde hij met een hattrick PSV de drie punten in Heerenveen. Of ie dit huzarenstukje kan overdoen tegen leider AZ is nog de vraag maar in Alkmaar zijn ze alleszins op hun hoede. PSV – AZ, met commentaar van Stefan Van Loock. Heruitzending zondag om 11u05 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 15 oktober om 21u25 op PRIME SPORT2
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Chelsea – Bolton en Sunderland – Man. United. Tim Wielandt kruipt in de stoel van presentator. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u25 op PRIME SPORT en op PRIME SPORT2. Heruitzending om middernacht op PRIME SPORT. Er zijn ook nog herkansingen op zondag, om 11u25 op PRIME SPORT, en om 14u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 15 oktober om 21u50 op PRIME SPORT
SUPERLIGA: PORTO – BENFICA (MATCH VAN DE WEEK)

Iedere week licht Prime er één van de topaffiches uit en houdt die onder de microscoop. En deze week is ons oog gevallen op een absolute topper: Porto – Benfica, de klassieker in de Portugese Superliga. Bram Lambert is onze commentator in Portugal. Robin Janssens peilt in de studio naar de analyse van Hein Vanhaezebrouck. Heruitzending op zondag om 9u40 op PRIME SPORT.

Zaterdag 15 oktober om 21u55 op PRIME SPORT2
PRIMERA DIVISION: ATLETICO – REAL MADRID

Op hetzelfde moment dat er in Porto wordt afgetrapt, beginnen ze er ook aan in het Estadio Vicente Calderón. Atlético speelt thuis en het wordt een heuse klepper, want stadsrivaal en aartsvijand Real komt op bezoek. Fernando Torres toonde vorig weekend tegen de Belgen z’n Torinstinct. En ook nu wil ie uitblinken. Atlético – Real, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 8u en om 14u25 op PRIME SPORT.

Zondag 16 oktober om 11u55 op PRIME SPORT
TORGALA

Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor Mpenza en Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentatrice is Tania Prinsier. Heruitzending om 15u25 op PRIME SPORT2, en om 16u25 op PRIME SPORT.

Zondag 16 oktober om 12u25 op PRIME SPORT
SCOTTISH PREMIER LEAGUE: CELTIC - HEARTS

Na negen speeldagen is Hearts nog altijd ongeslagen. Maar misschien stopt die reeks in Glasgow, op bezoek bij Celtic. Hearts zal niet alleen z’n hart maar ook z’n ziel moeten geven om overeind te blijven in de groen-witte stormloop op Celtic Park. Celtic – Hearts, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending zondag om 21u op PRIME SPORT2. En maandag in het ochtendblok op zowel PRIME SPORT als PRIME SPORT2.

Zondag 16 oktober om 16u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: MAN. CITY – WEST HAM

Onder Chelsea strijdt een heel peloton ploegen voor de ereplaatsen. En daartussen vinden we ook de verrassende Hammers. Zij mogen het vliegtuig pakken van Londen naar Manchester, op bezoek bij City. Man. City – West Ham, met commentaar van Wilfried Mostinckx. Heruitzending om 19u op PRIME SPORT2.

En maandag in het ochtendblok op zowel PRIME SPORT als PRIME SPORT2.

Zondag 16 oktober om 16u55 op PRIME SPORT2
PRIMERA DIVISION: BETIS – GETAFE

U kan dit weekend alle Madrileense ploegen aan het werk zien op PRIME SPORT. Zaterdag al is er de derby tussen Atlético en Real. Zondag gaat competitieleider Getafe op bezoek bij Betis. Betis dat het vorige week gemunt had op het doelkader van Anderlecht, viseert op eigen veld vooral de doelnetten. Betis – Getafe, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 18u55 op PRIME SPORT. En maandag in het ochtendblok op zowel PRIME SPORT als op PRIME SPORT2.

Zondag 16 oktober om 20u55 op PRIME SPORT
LIGUE 1: MARSEILLE - PSG

Als er één ploeg Lyon van de titel kan houden in Frankrijk, is het PSG wel. De Parijzenaars staan eindelijk nog ‘ns waar ze moeten staan: bovenin dus. Nu staat hen wel een harde confrontatie in Marseille te wachten. De klassieker in de Ligue 1 tussen de hoofdstedelingen uit het noorden en de vurige stede uit het zuiden. Marseille – PSG met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 23u op PRIME SPORT2.

Maandag 17 oktober om 20u op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. En we komen stilaan op kruissnelheid. Robin Janssens is uw gastheer. In een dik uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Bundesliga, de Ligue 1, de Premier League, de Eredivisie en de Primera División.

BUNDESLIGA Overzicht van de negende speeldag met o.a. Schalke 04-Bayern en Hamburg-Wolfsburg.

PRIMERA DIVISION Overzicht van de zesde speeldag met o.a. Atlético-Real Madrid en Deportivo-Barcelona.

LIGUE 1 Overzicht tiende speeldag met oa Marseille-PSG en Lyon-Ajaccio.

PREMIER LEAGUE Overzicht negende speeldag met oa Chelsea-Bolton en Liverpool-Blackburn.

EREDIVISIE Overzicht achtste speeldag met oa PSV-AZ en Feyenoord-Groningen.

 

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: "het doelpunt van de week". BVO heeft nog altijd twee heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55 op PRIME SPORT2, en dinsdag om 18u25 op PRIME SPORT.

Maandag 17 oktober om 21u05 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: CHARLTON - FULHAM

De dichtste belager van Chelsea in de Premier League is nog altijd Charlton Athletic. Een kleine verrassing toch wel, na negen speeldagen. En dat hebben ze vooral te danken aan hun nummer 10, Darren Bent, met zeven goals topschutter in Engeland. Charlton ontvangt Fulham, nu maandag met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending dinsdag om 16u45 op PRIME SPORT.

Dinsdag 18 oktober om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit hagelnieuw magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Lens of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Marseille-PSG en Lyon-Ajaccio.

Dinsdag 18 oktober om 20u op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt vanaf nu wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Atlético-Real Madrid en Deportivo-Barcelona.

Dinsdag 18 oktober om 20u30 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE

De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op PRIME SPORT. Zo ziet het aanbod voor dinsdag eruit:

20u30 Bayern – Juventus (Luc van Doorslaer) PRIME SPORT
20u30 Man. United - Lille (Gui Polspoel) PRIME SPORT2
22u55 Udinese - Bremen (Carlo Wilmots) PRIME SPORT
22u55 Villarreal - Benfica (Bram Lambert) PRIME SPORT2

Woensdag 19 oktober om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (dinsdagmatchen)

Op woensdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van dinsdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Woensdag om 20u op PRIME SPORT; heruitzending donderdag om 22u30, ook op PRIME SPORT.

Woensdag 19 oktober om 20u30 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE

De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op Prime Sport. Zo ziet het aanbod voor woensdag eruit:

20u30 Chelsea - Betis (Gui Polspoel) PRIME SPORT
20u30 Porto - Inter (Carlo Wilmots) PRIME SPORT2
22u55 AC Milan - PSV (Wim Heidbüchel) PRIME SPORT
22u55 Fenerbahçe – Schalke 04 (Luc van Doorslaer) PRIME SPORT2

Donderdag 20 oktober om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (woensdagmatchen)

Op donderdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van woensdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Donderdag om 20u op PRIME SPORT en heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT.

Donderdag 20 oktober om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL: PALMEIRAS - CORINTHIANS

Palmeiras speelt in het groen en dan is het logisch dat hun mascotte ook groen is. En wie had u in gedachten als het gaat om groen, afschrikwekkend en meedogenloos voor z’n vijanden ? Inderdaad, de Hulk. De Hulk neemt het op tegen Mosqueteiro, of in mensentaal Palmeiras – Corinthians. Donderdag om 20u30 op PRIME SPORT: commentaar is van Tim Wielandt. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT2, en vrijdag om 16u30 op PRIME SPORT.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties