Stam wil terug naar Nederland

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Stam wil terug naar Nederland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jaap Stam wil terugkeren naar Nederland. De huidige verdediger van AC Milaan verlengde onlangs nog zijn contract tot 2007, maar Stam wil zijn carrière in Nederland afsluiten. PSV Eindhoven en Heerenveen zijn de grootste kanshebbers.
 
In 2004 verruilde de boomlange verdediger Lazio Roma voor AC Milaan. Hij voelt zich goed thuis in San Siro, maar hij wil terug naar Nederland om meer tijd aan zijn familie te kunnen besteden. Dat verklaarde zijn waarnemer Henk Van Ginkel in het magazine van de Nederlandse vakbond ProProf.
 
PSV, waar Stam al drie jaar speelde, en Heerenveen staan op de eerste rij om de ex-international binnen te halen. De Friezen probeerden de 33-jarige Stam in 2003 al naar Friesland te halen, maar die poging mislukte. Nu lijkt de kans op een verhuis naar Friesland veel groter. Stam zelf verklaarde in een interview zijn carrière in de Noord-Nederlandse provincie te willen afsluiten.
 
Jaap Stam voetbalde in het verleden voor Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Willem II¸ PSV Eindhoven,  Manchester United, Lazio Roma en AC Milaan. In 367 wedstrijden scoorde hij 23 doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties