Trainerssoap bij Beitar Jerusalem

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Trainerssoap bij Beitar Jerusalem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij de Israëlische club Beitar Jerusalem is er een kleine trainerssoap aan de gang. Enkele dagen geleden stelde het de Nederlander Tom Caanen aan als nieuwe hoofdtrainer, maar nu heeft de club al een nieuwe trainer op het oog: de excentrieke Fransman Luis Fernandez.

Fernandez accepteerde al om in Jerusalem een kijkje te komen nemen. De Franse oud-international, die eerder al PSG en Espanyol Barcelona coachte, zou het zelfs al eens zijn met de contractvoorwaarden. Fernandez was het laatst actief als trainer bij het Qatarese Al Rayyan.

Het mogelijk aanstellen van Fernandez als trainer past in de plannen van de Russische miljardair Arkady Gaidamek, die met Beitar Jerusalem de Europese top wil gaan bestormen. Blijkbaar is dat de nieuwste hobby in rijk Rusland.

Van de huidige trainer Caanen wordt gevraagd om de organisatie door te lichten. Helemaal verrast van de komst van Fernandez mag hij niet zijn. Het aantrekken van een 'grote naam' als trainer was vroeg of laat toch de bedoeling van Gaidamek. Caanen reageerde in De Limburger gelaten op de mogelijke komst: "Het kan dus best zo zijn dat de situatie blijft zoals ze nu is. En als er wel een nieuwe man komt, is dat ook geen probleem. Ook dan draag ik de eindverantwoordelijkheid, uiteraard in overleg met de trainers." [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties