Marvin Ogunjimi schiet met scherp

Philippe Crols

Maandagavond stonden nog drie reservenwedstrijden op het programma. De reserven van Racing Genk wisten op het veld van Roeselare te gaan winnen. Op zich niet zo speciaal ware het niet dat 4 van de 6 Genkse treffers door één en dezelfde persoon werden gemaakt.

Marvin Ogunjimi is misschien een naam die u al kent en indien niet doet u er maar goed aan hem te onthouden. De jonge spits van Racing Genk mocht al enkele malen invallen in het eerste elftal en weet bij het tweede elftal het doel blindelings te vinden. Dat gebeurde ook maandagavond weer en de reserven van Roeselare zullen het geweten hebben. Het eerste Genkse doelpunt, dat na een kwartier spelen viel, werd nog wel door iemand anders gescoord. Bob Peeters was de man die daar verantwoordelijk voor was. Net voor rust maakte een andere bekende naam, Gonzague Vandooren de 0-3. Tussendoor had Ogunjimi dus al de 0-2 gemaakt. Thomas Chatelle maakte na een lange revalidatie zijn wederoptreden en mocht een helft meespelen.

In de tweede helft stal Ogunjimi dus helemaal de show. In minuut 55, 68 en 86 scoorde hij respectievelijk de 0-4, 0-5 en de 0-6. Nolly redde voor Roeselare de eer. Andere bekende namen bij de Genkse reserven waren Logan Bailly, Eric Matoukou en Sunday Oliseh. De reserven van Roeselare zijn voorlopig onderaan het klassement terug te vinden. Zij staan namelijk vijftiende. De Genkse reserven klimmen voorlopig over Anderlecht, dat nog wel twee wedstrijden te goed heeft ten opzichte van Genk, naar de tweede plaats. Sint Truiden heeft nog een kleine straat voorsprong en blijft dus leider.