Malinwa brengt eigen champagne op de markt

Truyens Himke
| 0 reacties
Malinwa brengt eigen champagne op de markt
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Traditiegetrouw zal ook dit jaar KV Mechelen vertegenwoordigd zijn op de kerstmarkt van Mechelen. Reeds drie jaar aan één stuk zijn de roodgelen aanwezig. Eén van de specials dit jaar is de Malinwa Champagne.
 
De supportersfederatie van KV Mechelen, Malinwa, zal ook deze winter vertegenwoordigd zijn op de Mechelse kerstmarkt. Reeds drie jaar lang staan de roodgelen op post en telkens hebben ze iets speciaals bij. Wat vorig jaar de "100 jaar KVM"-items moesten doen is nu aan de Malinwa Champagne.
KVM bracht reeds eerder een champagne op de markt en doet dat dit jaar opnieuw. De grote vraag van supporters heeft hier zeker en vast mee te maken.
Wie de champagne in huis wil hebben legt hiervoor 25,00 euro neer en bestelt best op voorhand via de website van de supportersfederatie.
Naast champagne kunnen er ook KVM-gadgets gekocht worden. Verder zal er jenever, warme choco, warme wijn, … verkocht worden.

De kerstmarkt te Mechelen gaat door op vrijdag 16 december van 14u00 tot 22u00, zaterdag 17 december van 10u00 tot 22u00 en zondag 18 december van 10u00 tot 20u00.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties