Goor heeft slechte herinneringen aan Westerlo

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Goor heeft slechte herinneringen aan Westerlo
Foto: © SC

Bart Goor en Anderlecht trekken zondag naar de Kempen om daar het verrassende Westerlo te bekampen. In Het Laatste Nieuws blikt de linkspoot vooruit naar de wedstrijd, die enkele jaren geleden twee keer fataal afliep. Eind jaren '90 verloor Anderlecht er met 6-0 en 5-0.

“Veel goeie herinneringen heb ik inderdaad niet aan Westerlo”, begint Goor cynisch. “Het is blijkbaar een ploeg die ons niet ligt. Kempenaren, hé, net als ik. Niet veel babbelen, maar wel veel doen. Het is ook een club die een nuchtere transferpolitiek voert: weinig grote namen, maar jongens die de ploeg meteen een meerwaarde bieden. Herman Helleputte is bovendien de ideale opvolger voor Jan Ceulemans. Zij staan allebei voor een rustige aanpak waarbij ze veel verantwoordelijkheid aan de groep geven. Zelfdiscipline staat in Westerlo hoog aangeschreven.”

“Ik heb genoeg zelfkritiek om toe te geven dat ik niet goed bezig was. Tegen Geel was ik net als de hele ploeg dramatisch slecht en ook tegen Charleroi vond ik me niet goed spelen, maar ik heb het gevoel dat het weer de goeie kant uitgaat. Ik kom er stilaan bovenop en voel me mentaal en fysiek weer goed.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties