VRT gaat voor Beker van België

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
VRT gaat voor Beker van België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen seizoen haalde de VRT samen met Belgacom opnieuw de voetbalrechten van de Belgische Jupiler League binnen. Toch heeft de openbare omroep er nog niet genoeg van, want het wil straks ook de wedstrijden van de Beker van België en de Rode Duivels binnenhalen.

De VRT wil dus straks ook bieden op de televisierechten van de Beker van België en de Rode Duivels, die momenteel bij KanaalTwee zitten. Daarnaast wil de openbare omroep ook de rechten van Euro 2008 binnenhalen, al zal dat naar eigen zeggen moeilijk worden. Ook de combinatie VTM-VT4 mag immers een bod doen. Het WK 2010 zit wel al bij de VRT.

Het afgelopen seizoen was er heel wat beroering op het vlak van de tv-uitzendingen. De Jupiler League is sinds deze jaargang weer bij de VRT, dat samenwerkt met BelgacomTV. De Champions League verhuisde dan weer van de openbare omroep naar KanaalTwee. Het WK 2006 zal straks ook voor het eerst in de geschiedenis op een Vlaamse commerciële zender te zien zijn, namelijk bij VT4 en KanaalTwee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties